Van de Voskesdroom

Familiale Border Collie kennel

Voskesdromers

In onze kennel hebben de afgelopen jaren al diverse prachtige nesten het levenslicht gezien.
Onze prioriteit ligt bij het kweken van gezonde honden met een goed karakter en werklust.

Op onze website hebben alle nesten hun eigen pagina, waar u meer informatie kunt vinden over de ouders en natuurlijk onze "Voskesdromers".

Voor de gezondheid van onze honden laten we ze testen op erfelijke ziektes en HD. Voordat een teefje gedekt wordt, zorgen we ervoor dat ze zowel fysiek als mentaal volgroeid is.

Onze pups krijgen een stamboom van Sint Hubertus (LOSH) en een Europees paspoort. Ze worden geboren en grootgebracht in huis, waardoor ze vanaf het begin vertrouwd zijn met huishoudelijke geluiden. We maken ook een WhatsApp-groep aan voor potentiële kopers van een bepaald nest, waarin we sfeerfoto's en informatie delen en vragen beantwoorden. Wanneer de pups vier weken oud zijn, introduceren we ze aan de buitenwereld, waar ze kennis maken met allerlei geluiden zoals grasmaaiers en tractoren.
We vermijden autoritten, omdat deze stress kunnen veroorzaken bij de pups. Voordat ze naar hun nieuwe huis vertrekken, zorgen we ervoor dat ze goed gesocialiseerd en zindelijk zijn, en zijn ze ingeënt, gechipt en meerdere keren ontwormd.

Vanaf acht weken mogen de pups mee naar hun nieuwe thuis.

Website gemaakt door Tinne Jacobs